Skab forandringer i dit liv med yoga nidra

Yoga nidra er et årtusinder gammelt begreb og redskab fra Indien, og ⁠en teknik, som blev populær i Vesten i det 20. århundrede.

Og der er flere og flere af os 'moderne' mennesker, som får øjnene op for denne transformative og rolige meditationsteknik.⁠

Undersøgelser viser faktisk, at yoga nidra giver samme restitution af kroppen som søvn og det siges at 30 min. yoga nidra praksis svarer til 3-4 timers søvn.

For mig er yoga nidra også et redskab til transformation og udvikling, når meditationen udføres med dyb intention.

Det er som at så små frø i sindet. Små frø, der har potentiale til at skabe en bølge af forandring.

Når vi åbner os for mulighederne, kan vi opleve kvantespring i vores sind og skabe en ny virkelighed for os selv. Man kan vel nærmest sige at det er en slags kodning af sindet. Med yoga nidra inviterer vi forvandling og mere nærvær ind i vores liv.⁠

Så frø i sindet med yoga nidra

Forestil dig at være i stand til at så små frø i dit sind og se dem spire. Og opleve hvordan de former dine tanker, dine beslutninger, dine handlinger – og dit liv.

Dette er et af aspekterne i yoga nidra – en praksis, der ikke blot lader dig slappe fuldstændigt af på et fysisk plan, men som også lader dig dykke ned i de mange bevidsthedslag og lader dig så frøene her til at udleve dit fulde potentiale.

Gennem yoga nidra kan vi skabe et mentalt frugtbart landskab, hvor vi kan plante de intentioner, vi ønsker at dyrke og høste i vores liv. Disse intentioner, eller små frøkapsler af intention, kan være alt fra indre ro, kærlighed og selvaccept til mod, handling og tilgivelse, til helt konkrete ting, vi ønsker at opnå.

Illustration af vagusnerven

Skab forandringer i dit sind med yoga nidra

Yoga nidra giver os ikke kun muligheden for at observere vores sind, men også for at ændre det. Vi kan skabe nye mønstre, vælge nye veje og transformere vores liv på en måde, vi måske ikke troede muligt.

Når vi ligger i den dybe afslappede tilstand af yoga nidra, åbner vi os selv op for en tilstand af mere mental klarhed og forbindelse til vores dybeste Selv. Herfra kan vi begynde at forme vores virkelighed gennem vores tanker og handlinger.

Har du lyst til at prøve en yoga nidra guiding? Så kom med på mit to-dages yoga nidra kursus og lad os sammen træde ind i dette indre rum af muligheder, hvor vi kan så frø i vores sind og se dem blomstre i vores liv.

♡ Anne

 
Anne GoncalvesKommentar