YOGA MOD STRESS UDDANNELSE

NÆSTE HOLD I KØBENHAVN 2020 – ÅBENT FOR TILMELDING

Denne uddannelse er for dig, der ønsker at hjælpe andre med blive stressen kvit med de bedste redskaber fra yogaens verden.

Yoga er en anerkendt og veldokumenteret metode i behandling og forebyggelse af stress og nu udbyder jeg en uddannelse i dette emne, som jeg har specialiseret mig i, så endnu flere kan få glæde af de stressreducerende værktøjer fra yogaens verden.

Yoga mod stress uddannelsen er til dig, der …

 • Er fysioterapeut, sygeplejerske eller lign. og evt. arbejder i kommunalt regi med stressramte

 • Er fx stresscoach eller psykoterapeut, der arbejder med stressramte og ønsker at kunne give dine klienter redskaber fra yogaen i behandlingsforløbet.

 • Er uddannet yogalærer og ønsker at specialisere dig i yoga mod stress

Med denne uddannelse får du grundig viden om bl.a.:

 • En holistisk tilgang til stress, som inkluderer både krop, sind og sjæl.

 • De 3 stresstyper – med udgangspunkt i ayurveda lærer du, hvordan vi reagerer forskelligt på stress – og hvorfor der også er brug for forskellige værktøjer i behandlingen af stress.

 • Viden om stresssymptomer, og om hvorfor yoga øvelser er så gode til at mindske stress.

 • Stressfysiologi – hvad sker der i kroppen og hjernen, når vi stresser.

 • Yoga øvelser – en blanding af hatha, yin og restorative yogaøvelser, så du har en værktøjskasse med forskellige muligheder og kan sammensætte øvelserne efter stresstyperne.

 • Yoga nidra afspænding – lær hvordan du laver guidet afspænding, der virker på et dybt plan.

 • Pranayama – de mest effektive åndedrætsøvelser mod stress.

 • Dig som underviser – hvordan du kan håndtere stressramte, din undervisningsstil m.m.

Uddannelsens indhold:

Uddannelsen består af 3 moduler, onlineforum + hjemmearbejde. Ialt omkring 100 timer.

Hvert modul foregår over en lang weekend fredag-søndag, og er en blanding af teori og praksis. Du kommer til at opleve på egen krop hvordan yoga, åndedrætsøvelser og dyb afspænding kan påvirke dit nervesystem.

Modul 1:

 • Hvad er stress og hvordan påvirkes kroppen og hjernen

 • De 3 stresstyper – med udgangspunkt i ayurveda

 • Grundlæggende anatomi

 • Fordybelse i én af stresstyperne – reaktionsmønstre og de specifikke øvelser, der passer hertil

 • Introduktion til hatha yoga stillinger

Modul 2:

 • Fordybelse i Ayurveda og de tre ayurvediske typer

 • Pranayama – udvalgte åndedrætsøvelser, der er særligt gode mod stress

 • Fordybelse i én af stresstyperne – reaktionsmønstre og de specifikke øvelser, der passer hertil

 • Introduktion til yin yoga stillinger

Modul 3:

 • Yoga nidra – sådan guider du en dyb afspænding

 • Hvem er du som underviser

 • Etik ifm undervisning af stressramte

 • Fordybelse i én af stresstyperne – reaktionsmønstre og de specifikke øvelser, der passer hertil

 • Introduktion til restorativ yoga

Herudover er der en online del, hvor du får adgang til et online forum med videoer, lydfiler og inspirationsmateriale, der løbende vil blive udvidet og opdateret. Og i online forummet kan du også kommunikere med underviseren og de andre deltagere, hvis du har spørgsmål og overvejelser.

Ind imellem  modulerne forventes det at du selv har en fast yoga og yoga nidra praksis. Du kan bl.a. bruge de yogavideoer og lydfiler, du får adgang til i onlineforummet.

Har du spørgsmål til uddannelsen er du velkommen til at skrive til mig på anne@amame.dk og evt. aftale en samtale.

Datoer:

JYLLAND NOV. 2019: FULDT BOOKET

Modul 1: 1, 2, 3/11 2019
Modul 2: 6, 7, 8/12 2019
Modul 3: 10, 11, 12/1 2020

Alle dage kl. 9-17.

Undervisningsted:

Yogaspiren, Porskærvej 1 , Kærbæk, 6823 Ansager

KØBENHAVN FEBR. 2020:

Modul 1: 31/1, 1/2, 2/2 2020
Modul 2: 28/2, 29/2, 1/3 2020
Modul 3: 27, 28, 29/3 2020

Alle dage kl. 9-17.

Undervisningsted:

Strandlodsvej 6A, 2300 København S. (Gode parkeringsmuligheder og nemt at komme til med metro (Lergravsparken).

Pris og betingelser:

Yoga mod stress uddannelsen koster 13.000 kr.

Prisen inkluderer:

Live og online undervisning, bogen Yoga mod stress, adgang til online forum med yoga nidra lydfiler, yogavideoer, kompendium, uddannelsesbevis.

Prisen inkluderer ikke:

Frokost på de enkelte moduler.

Depositum:

Ved optagelse på uddannelsen betales depositum på 3.000 kr. Resten af beløbet betales senest 1 måned før første modul.

Betingelser:

Tilmelding er bindende. Din plads på uddannelsen er sikret ved indbetaling af depositum på 3.000 kr. Depositum kan ikke refunderes.

Ved afmelding senest 60 dage inden uddannelsen start, tilbagebetales det fulde kursusgebyr minus depositum.

Ved afmelding senest 30 dage inden uddannelsen start, tilbagebetales 50% af det fulde kursusgebyr minus depositum.

Ved afmelding efter uddannelsens start refunderes kursusgebyret ikke.

Uddannelsesbevis: Der udstedes uddannelsesbevis forudsat at du har deltaget på alle moduler.

Din underviser:

Anne Goncalves

Samt gæsteundervisere i ayurveda og anatomi

Udtalelser fra tidligere deltagere på uddannelsen:

“Uddannelsen ’Yoga mod stress’ har været den bedste, af alle de yogalærer uddannelser, jeg har taget indtil nu. Først og fremmest var alt materiale så gennemarbejdet og lækkert og Annes rare og rolige væsen gjorde, at det var vidunderligt, at være tilstede og suge til sig af læring og ny viden. Hun havde en fantastisk evne til, at samle gruppen og allerede fra første dag, føltes det hele varmt og velkendt.

Jeg var meget tilltrukket af uddannelse pga. den ayurvediske tilgang til stress og det kan jeg virkelig se nu, hvor meget jeg kan bruge, både når jeg underviser i yoga og har mine kunder til stressbehandling. Jeg møder dem på en anderledes måde og kan lynhurtigt pejle mig ind på, hvad de har brug for og det giver mig en kæmpe fordel, at jeg har forståelse for de forskellige typer og hvad de hver især har brug for.

Pga. Annes nærvær, mildhed og varme, oplevede jeg også en ændring i mig selv undervejs, nemlig at jeg landede mere i mit autentiske jeg og at jeg kunne undervise mere fra hjertet og med en anden ro end tidligere, wow!

Jeg er blevet så vild med Annes tilgang til yogaen, at jeg nu også har meldt mig til hendes yin yoga uddannelse til september. Og jeg glæder mig til atter en gang, at være i selskab med denne dygtige og dejlige kvinde.” – Mette Ørum, heynamaste.dk

Jeg har fået min stemme tilbage til yogaen og har lært en blidere tilgang til at undervise. Det bedste ved uddannelsen er dig, Anne – din mildhed og indlevelse i kroppen og egen væren i øvelserne og din undervisningsform, hvor du bruger vores kompetencer og bringer os i spil. Det rum, som vi skabte, ved vores nærvær og engagement, var helt specielt for mig. Annes undervisning og inddragelse af os alle sammen gjorde, at det ikke kun blev et uddannelsesforløb, men et hjerterum af kloge kvinder, som alle uden undtagelse bidrog til 9 fantastiske dage.” – Jeanne de Renouard

For mig blev det ikke “blot” en uddannelse – dog en fantastisk en af slagsen – men også et rum hvor jeg har udviklet mig personligt. Et rum hvor Anne satte rammerne – men også et rum hvor alle hver og en bidrog med så megen kærlig energi at vi kunne være os selv med alt der er. Det har været så smukt at opleve og være en del af. For mig viste det sig at blive en personlig rejse såvel som en rejse ind i yogaens verden. Jeg føler mig virkelig klædt på til at gå ud og lære dette fra mig. For du har givet mig troen og tilliden til at det kan jeg. Jeg har stor respekt for den viden og ro, som du besidder. Du er 100% autentisk og formår at lære begge dele fra dig. Det er ikke blot udenadslære og teori, men dit nærvær og autentiske tilgang gør at jeg har lært at udvikle min intuition – således at jeg som underviser ikke blot ’lirer’ faglig viden af mig – men er opmærksom på at være nærværende, når jeg underviser. Jeg vil anbefale dig og din uddannelse til alle jeg møder. Man bliver beriget og klogere både fagligt og personligt.” – Marie-Louise Pedersen

Jeg har fået et nyt syn på yogaen og opdaget at yoga også kan være blidt, omsorgsfuldt, healende. En yogaform med masser af kærlighed og dybde. Jeg har fået masser af læring på kort tid sammen med skønne mennesker og en dygtig underviser.” – Marianne Højer

Jeg har fået en rigtig god forståelse for hvordan yoga kan bruges ift. stress og et godt indblik i de forskellige stilarter, yin yoga, hatha og restorativ. Jeg har fået super god inspiration til hvordan en klasse / forløb kan bygges op. Jeg føler mig helt klar til at bruge yoga endnu mere i mit faglige virke med stressramte – og det var det, jeg kom efter. Der har været en god opbygning og rød tråd gennem alle moduler og en fantastisk guidning i yoga. Jeg elsker din stemme.” – Lene Hornbæk Mikunta

Det bedste ved uddannelsen er at mærke nærværet og at der har været plads til at være mig. Jeg har haft tiden til at implementere tingene i mig selv. Jeg har fået en bedre kropsfornemmelse og har fået en masse redskaber, jeg kan bruge i mit arbejde. Gode dialoger om ting, der kan være svære, både etisk og fagligt. Og så har jeg lært en masse fantastiske kvinder at kende.” – Pia Hansen

Uddannelsen er en god blanding af teori og praksis. Der har været god tid til at inddrage deltagernes egne erfaringer, og alligevel holdt du rummet, du holdt kursen, og jeg var helt tryg ved at du vidste hvor vi skulle hen. Jeg har fået en masse dejlig inspiration af at være sammen med en dygtig underviser og en masse spændende kvinder. Jeg er blevet mere nysgerrig på at bevæge mig endnu mere ind i yogaens verden. Glæder mig til næste kursus hos dig, Anne!” – Lene Jensen

“Uddannelsen har været over alt forventning. Det har været utroligt spændende at høre om ayurvedaen. Jeg har fået et godt fundament i forhold til muligheder til undervisning afhængig af hvilke typer stressramte, der kommer til min undervisning. Det bedste ved uddannelsen er at jeg har fået meget mere, end jeg havde forventet. Anne, du er en utrolig god underviser. Du er god til at skabe rum og tillid og tryghed.” – Ann Boserup