Når verden larmer, må du selv skrue ned for lyden

Kender du det, at nogle gange larmer verden omkring dig så meget, at du ikke længere kan høre dig selv?

Det oplevede jeg i sidste uge. Et øjeblik mistede jeg fuldstændig forbindelsen til mig selv og blev hevet ned i et hul af frygt og frustration. I et par dage snurrede jeg rundt, følte mig forkert og som om jeg ikke hørte hjemme nogen steder.

Jeg var ganske enkelt ‘røget ud’ af mig selv.

Du har alle svar – inde i dig

I rigtig mange år hørte jeg andre sige til mig,  at vi har alle svar indeni os selv.

Og jeg havde det sådan lidt – hvad fa’en betyder det??

Hvor skal jeg finde det? Er det i hovedet eller i kroppen?

Jeg ledte og ledte og forvirringen var total.
 
Det skete først mange år senere, efter timevis på yogamåtten og meditationspuden, at det begyndte at gå op for mig, at det er sandt. Jeg har alle svarene indeni.

Du har svarene på alle dine spørgsmål indeni. Fordi DU er den eneste, der kan mærke, hvad der føles rigtigt for dig.

rumi.jpg

Men nogle gange larmer verden omkring os så meget, at vi ikke kan høre os selv.
 
Dvs. verden larmer jo sådan set altid – hvis du giver den lov.

Vi bliver bombarderet med masser af indtryk og informationer udefra hver dag. Og det er op til dig, hvor meget det skal have lov til at fylde.

Når verden larmer, må du selv skrue ned for lyden

Så hvad kan du gøre, når verden larmer og du ikke længere kan mærke dig selv?

  • Træk dig tilbage fra omverdenen og vid, at det er ok

  • Vær meget bevidst om, hvad du vælger at tage ind af informationer

  • Gå til yoga, tango eller hvad du end virker for dig, så du kan komme ned i kroppen og mærke dig selv

  • Sortér de mennesker i dit liv fra, som sluger din energi

  • Skær det fra som ikke nærer dig. Det kan fx være, du skal skære ned på tv og nyhederne og se en sjov film istedet

Det betyder ikke, at du lukker øjnene for hvad der sker i verden – bare at du værner om dig selv. Du kan sagtens følge med i nyhederne, men hvis du oplever, at det dræner dig og gør dig trist, negativ, håbløs at se nyhederne hver dag, så hold en pause og lad op.

Verden bliver ikke et bedre sted af, at vi alle render rundt i konstant frygt og håbløshed. Verden bliver et bedre sted, hvis vi hver især finder fred, ro og glæde og sammen udsender en vibration af kærlighed.

Så når den ydre og indre verden larmer så meget, at du ikke længere kan mærke dig selv, så stop op, luk øjnene, træk vejret og træk stikket, og tillad dig selv at mærke stilheden. Derefter kommer svarene helt af sig selv.

Vil du gerne (gen)finde roen, så du igen kan høre din egen indre stemme, så er der hjælp at hente med mit 10-ugers online forløb RO.

Pas på dig ❤ Anne