Lav yoga hjemme eller på farten med YogAudio

Jeg elsker at lave yoga hjemme på stuegulvet. Det er selvfølgelig skønt, at komme i et yogacenter og mærke energien fra de andre i rummet. Men der sker altså også noget magisk, når det bare er dig og din yogamåtte. Ingen udefrakommende der kan forstyrre dit flow. Bare dig og yogaen. Det giver dig en fantastisk mulighed for, at vende blikket ind og mærke efter.

Nogle gange kan det også være svært, at finde tid til at komme til en yogaklasse. Eller måske er der slet ikke nogle yogahold i det område, hvor du bor. Derfor har jeg skabt YogAudio – lydfiler med yoga sekvenser, lige til at downloade og lytte til, når det passer dig. 

Fordelene ved at lave YogAudio:

  • Du kan lave det, når det passer dig, om det så er kl 5 om morgenen, før resten af familien vågner, om eftermiddagen, når du kommer hjem fra jobbet, eller om aftenen inden du går i seng. DU vælger selv tidspunktet.
  • Du kan tage yogaen med ud at rejse. Hvad enten du skal på ferie, eller måske har et job, der indebærer at du rejser, så kan du i ro og mag lave yoga på hotelværelset.
  • YogAudio giver dig et frirum til at lave yoga selv på de dage, hvor du måske ikke har lyst til at gå ud blandt andre, men mest af alt har lyst til at være dig selv.
  • At lave yoga på egen hånd, giver dig ekstra mulighed for at vende opmærksomheden ind og mærke efter. Når du opnår den stille indre kontakt til dig selv, finder du ro og centrering og kan undgå meget stress.

Tag yogaen med dig

Du finder indtil videre en guidet Yin YogAudio i min webshop. Du får en lydfil, hvor jeg guider dig igennem 1 times blid, afstressende yin yoga, samt et pdf hæfte med billeder af yogaøvelserne, lige til at downloade og printe ud.

Her er hvad andre siger om Yin Yogaudio'en:

"Jeg elsker, at jeg kan gøre det, når det passer mig. Jeg har haft mange "hjemmesæt" med motion, og dem har jeg aldrig fået lavet. Det gør jeg med det her yoga, fordi det er så dejligt, at det er en belønning i sig selv. Det fungerer perfekt med din stemme... jeg er helt væk i min egen verden, når jeg først er gået i gang. Jeg er så vild med det. Jeg kan kun anbefale det til andre - det er en fantastisk gave, at give sig selv!" Lene

"Kære Anne, hvor er det en dejlig yin sekvens du har skabt her. Dejligt flow mellem øvelserne og din dejlige rolige stemme flyder ind og ud mellem musikken. Så dejligt beroligende og afslappende i sig selv." Mette

Yin yoga foregår i et meget stille tempo, perfekt til dig der gerne vil helt ned i gear, og alle kan være med, også hvis du er ny til yoga. Det er selvfølgelig altid en fordel at gå til nogle yogaklasser og evt. få en yogalærer til at vejlede dig ift. stillingerne, eller hvis du har skader eller lign. 

Namasté ❤ Anne