Lydfil: Taknemmelighedsmeditation

T A K. Et lille ord med en kæmpe værdi. Ved at fokusere på det, du er taknemmelig for, sker der det, at du får øjnene op for alt det positive i dit liv. Og når du hver dag ser alt det positive i dit liv, hæver du din vibration og får mere af det samme.

Du har måske hørt at 'lige tiltrækker lige'? Hvis du fx altid brokker dig og ser det negative i dit liv, så bliver det en vane og så kan du slet ikke se alt det gode. Hvis du træner dig selv i at se det positive i dit liv, alt det du hver dag er taknemmelig for, så åbner der sig en verden af muligheder. Det, du fokuserer på, vokser.

©-anne-goncalves-taknemmelighed.jpg

Og hvad så, når du har en lortedag? Det er bestemt ikke altid nemt, at se det positive i livet og finde noget at være taknemmelig for. Nogle dage skal vi også have lov til at dykke ned i dybet og være med tristhed og sure tanker. Det er helt naturligt og heller ikke noget der skal undertrykkes. Men lad være med at hænge dernede i dybet alt for længe. Prøv alligevel at se om du kan finde noget at være taknemmelig for, giv det en chance. Selv om det bare er den mindste ting, du får øjnene op for, kan det være med til at gøre din dag meget bedre.

Jeg har før skrevet om taknemmelighed, du kan læse hele mit blog indlæg her: Taknemmelighed – en smutvej til at skabe store forandringer i dit liv.

Tre trin til taknemmelighed

  1. Tænk: Start med at tænke på de ting du er taknemmelig for. Prøv om du kan finde min. 3 ting hver dag.
  2. Mærk: Mærk taknemmeligheden i kroppen. Hvor mærker du den? I hjertet? I brystet?
  3. Føl: Føl taknemmeligheden helt ind i hjertet og lad det sprede sig ud i resten af kroppen.

Taknemmelighedsmeditation

Jeg har indspillet en taknemmelighedsmeditation, som hjælper dig med at komme ned i kroppen og mærke taknemmelighed sprede sig fra dit hjerte. Hav gerne papir og pen klar til at skrive de ting ned, du oplever og er taknemmelig for. Det 'sætter sig fast' på en anden måde, når du både lytter, mærker og skriver det ned. Rigtig god fornøjelse.

Vil du have flere af mine gratis meditationer? Så prøv min gratis app til iPhone - du finder den lige her.

Namasté Anne