Grundkursus i mindfulness

4 ugers grundkursus i mindfulness – din vej til mindre stress, mere glæde og dyb indre ro.

Længes du efter ...

❥ at kunne håndtere dine tanker og følelser bedre, så de ikke styrer dig?

❥ at opleve mere energi, koncentration og fokus i din hverdag?

❥ at blive ‘tunet ind’ på din intuition og mavefornemmelse, så du kan tage beslutninger, der er dybt forankrede i dit hjerte?

❥ at få bedre kontakt til dig selv og mærke dine behov, så du kan skabe det liv, der nærer dig mest?

❥ at opleve et større nærvær og dybere kontakt i dine relationer til din kæreste, partner, børn, venner og familie?

❥ at mærke dyb indre ro, hvorfra du kan træffe de valg, der er bedst for dig?

Så er dette 4-ugers online mindfulness kursus for dig...

Dette kursus er for dig som:

  • Gerne vil af med indre uro
  • Ønsker teknikker til at blive fri for bekymring, negative tanker og tankemylder
  • Føler dig forvirret og ikke kan mærke, hvad du vil og har behov for
  • Føler dig presset og stresset
  • Er ked af, at du nogle gange reagerer for hurtigt og uhensigtsmæssigt og gerne vil kunne tage en ‘time-out’ inden ordene flyder ud af munden på dig­­
  • Savner at være fuldt ud til stede med din familie og venner, uden at føle, at du er et andet sted i tankerne

Hvad er mindfulness

Mindfulness er at være fuldt ud til stede i dit liv. At være åben og nærværende og have opmærksomhed på nuet. Mindfulness hjælper dig med at mærke din krop, skærpe dit fokus og få styr på dine tanker og følelser. Mindfulness sænker stress og giver dig dyb indre ro.

Mindfulness stammer fra buddhismen og er blevet kendt i vesten især gennem Jon Kabat-Zinn, som er manden bag MBSR (Mindfulness-based stress reduction), et program til behandling af stress. Der har været forsket i mindfulness i over 30 år og der er masser af evidensbaseret viden om den gode effekt af mindfulness.

Men mindfulness er også en del af mange andre filosofier, såsom yoga, hvor man træner nærvær og fokus og på den måde opnår indre ro.

Med dette mindfulness kursus får du:

4 moduler med undervisning i mindfulness teknikker, der giver dig nærvær og dyb indre ro. Undervisningen foregår via et lukket forum, som du logger dig ind på.

4 guidede mindfulness meditationer (a 20-25 minutters varighed), som du bruger i din træning.

3 kortere meditationer (ca. 5 min. varighed), som du kan bruge i hverdagen, når du trænger til et mindfuldt øjeblik. Lige til at downloade og have med på fx din mobiltlf. 

Åndedrætsteknikker, der bremser stress og hjælper dig med at komme til stede i din krop.

Yogaøvelser som du nemt kan lave på egen hånd, uanset tidligere erfaring med yoga, og som er med til at øge dit nærvær og skabe kontakt til kroppen.

Arbejdsark i pdf form, som du kan downloade og printe ud.

Øvelser og træning i mindfulness principperne

Når du har gennemgået hele kursus og lavet alle øvelserne, vil du have gjort mindfulness til en naturlig del af din hverdag.

Sådan foregår det:

Det er online: Kurset foregår online, så du kan være med uanset hvor i landet du bor. Du får adgang til en lukket side, hvor du kan lytte til og/eller downloade lydfiler med guidede mindfulness meditationer.

Det giver dig fleksibilitet: Fordi det foregår online, kan du tage kurset, når det passer dig. Det giver dig frihed og er meget fleksibelt. Du har også mulighed for at se videoerne og lytte til lydfilerne lige så mange gange du vil.

Du skal sætte tid af til at træne: Mindfulness skal opleves og trænes – derfor anbefaler jeg, at du sætter tid af hver dag (20-30 min) til at lave meditationerne og øvelserne. Når du har fået mindfulness ind under huden vil du opleve, at dine tankemønstre og vaner ændrer sig og du opnår en hverdag, hvor der naturligt opstår mindfulde øjeblikke og pauser, uden at du bevidst sætter tid af til det.

Kom igang med det samme: du modtager 1. modul af kurset så snart du har købt.

Din investering:

Pris: 399 Dkr.

Ofte stillede spørgsmål:

Det hele foregår online – hvad betyder det?

At du får tilsendt en email med link til et lukket forum online, hvor du kan logge ind på og se alt materialet. Det betyder også, at du ikke er bundet til at møde op på et bestemt tidspunkt, men har frihed og fleksibilitet til selv at vælge, hvornår det passer ind i dit program. Og du kan gå tilbage og se materialet igen og igen. 

Jeg har aldrig prøvet mindfulness eller meditation før, kan jeg godt være med?

Du behøver ikke have kendskab til mindfulness eller meditation, jeg guider dig igennem alle øvelserne, så du nemt kan være med uanset tidligere erfaring.

Er du i tvivl eller har du spørgsmål til kurset?

Så skriv til mig på anne@amame.dk og spørg løs!

mindfulness-grundkursus-online.jpg
Jeg har været superglad for hele forløbet. Jeg er kommet i gang med at meditere dagligt, og det kan jeg mærke, er så godt for mig. Jeg har også fået mere fokus på at finde ro i min hverdag, og mere fokus på at gøre noget for mig selv :-) Ting går mig ikke så let på som før, og jeg synes, at jeg er blevet mere opmærksom på gamle tankemønstre, fx med at dømme - ikke mindst mig selv.

Det allerbedste er, når du siger noget i retning af, at dette øjeblik er kun for mig. Jeg var lige ved at tude, første gang, jeg hørte det. Det gjorde mig opmærksom på, at jeg skal dedikere noget mere tid og opmærksomhed på mig selv - og at det i sidste ende gavner ikke bare mig, men også mine omgivelser… Så det bedste har været, at jeg har givet mig selv denne stund, kun for mig. Det har været ren luksus og er det fortsat, hver gang jeg mediterer.

Jeg har været enormt glad for forløbet. Det var nemt at købe og downloade og helt overskueligt at gå til og afse tid til hver dag. Og så har du bare sådan en dejlig og beroligende stemme :-D
— Susannah
Tak Anne, du gør det så godt. Jeg har fundet den indre ro og fred i sindet og mere overskud og mere livsglæde. Det bedste ved forløbet er ‘gennemgangen’ af kroppen samt rejsen i sindet, denne fantastiske følelse det efterlader.
— Hanne
Jeg fik tiltrængt ’mig tid’ og er blevet mere tålmodig og mere bevidst om mine reaktioner. Det har givet mig nogle værktøjer til, at få kontakt til mig selv og få et bedre forhold til mennesker omkring mig. Det har været en dejlig oplevelse at ’kigge ind’ i mit sind og forsøge at være tilfreds med, hvem jeg er. Og så er din stemme meget beroligende. Jeg elskede hvert minut! Det var som at komme ind i et parallelt, stille univers.
— Yara