Yoga mod stress workshop

Lørdag d. 3. marts 2018 i Vejle (hos Filiyoga, Vardevej 263). FULDT BOOKET

Dette er for dig, som har brug for at give slip på stress og spændinger og lære nogle 'anti-stress' redskaber, du kan bruge i hverdagen.

Vores krop er god til at signalere, når der er noget galt, men når vi er stressede, er det ofte svært at mærke kroppens signaler. Når vi giver os selv ro og stilhed og lærer at lytte til vores krop, kan vi forebygge meget stress og finde større ro og overskud i hverdagen.

Yoga er en anerkendt og dokumenteret metode til at afhjælpe stress. Det nedsætter stresshormoner og har en gavnlig virkning på både stress og despression. Du kan læse mere om hvorfor yoga er godt mod stress i min artikel her.

Yoga – Åndedræt – Dyb afspænding

På denne workshop laver vi yogastillinger i et roligt flow, som hjælper dig fra hovedet og ned i kroppen så du bliver bedre i stand til at mærke efter, hvad der sker indeni dig. Følelser som stress, sorg og angst kan sætte sig fast og låse kroppen. Vha. blide stræk beroliger vi nervesystemet, løsner op og åbner for healing.

Du får information om, hvordan stress påvirker kroppen og hvordan du vha. ayurveda kan finde din 'stresstype'. Du vil få en forståelse for, hvordan vi reagerer forskelligt på stress, og hvordan du kan finde frem til de anti-stress værktøjer, der passer til netop dig.

Du får også introduktion til åndedrætsøvelser, som beroliger og skaber balance i kroppen, og meditation, som dæmper tankemylder og giver dig større overskud.

Vi slutter af med en yoga nidra, dyb guidet afspænding.

Alle kan være med uanset erfaring med yoga (eller stressniveau!)

Mulighed for at købe bogen 'Yoga mod stress'

På denne workshop har du også mulighed for at købe min nye bog Yoga mod stress, hvor du finder mange af de øvelser, vi også laver på workshoppen.

Jeg deltog sidste år i Yoga mod stress, og mit udgangspunkt var, at finde ro i en krop, som var småstresset og urolig. At komme til undervisningen var skønt – Anne har en fantastisk tilgang til deltagerne. Hun er nærværende og omsorgsfuld. Jeg har lyttet til mange visualiseringer og meditations-lydfiler, men Anne´s stemme er engleblid og sender mig altid ind i en meget afslappende væren. Jeg fandt en ro og jeg gav slip på det som alligevel var uden for min kontrol. Jeg kan til enhver tid anbefale Anne, og ved, at det ikke bliver sidste gang jeg er hos hende.
— Anja Damgaard Lind
Anne formåede at få mig til at slippe min mentale stress og være i nuet. Hendes meditative stemme og kyndige yoga gennemgang fik mig til at finde en indre ro der har været væk alt for længe. Jeg gik derfra med fornyet energi og en tydelig bedre balance i kroppen end da jeg kom.
— Carina Østergaard