Yoga i Dragør

 

Kom med til yoga i Dragør - starter foråret 2019

Fra foråret 2019 tilbyder jeg yoga hold i Dragør. Det bliver yoga, som alle kan være med til, både begyndere og øvede. Jeg har specialiseret mig i yin yoga og yoga nidra og det bliver hovedsagligt disse yoga hold, jeg kommer til at undervise i Dragør.

Yin yoga i Dragør

Yin yoga er en stille, meditativ form for yoga, hvor yogastillingerne typisk holdes i 3-5 minutter, med blide bevægelser. Jeg underviser i ‘Embodied yin yoga’, en mindful praksis, hvor du får mulighed for at vende opmærksomheden indad og finde dyb ro og hvile. Læs mere om yin yoga her.

Yoga nidra i Dragør

Fra foråret 2019 tilbyder jeg også Yoga nidra i Dragør. Yoga nidra beskrives ofte som ‘yoga søvn’, det er en dyb meditation, som indeholder bl.a. kropscanning og visualisering. 30 min. yoga nidra har vist sig at have samme effekt som 4 timers søvn. Læs mere om yoga nidra her.

Yoga på stranden i Dragør

Fra sommeren 2019 tilbyder jeg også yoga på stranden i Dragør. Så vi kan nyde udsigten over Øresund samtidig med at vi laver dejlig yoga.

Få besked, når mine yoga hold starter op

Jeg glæder mig rigtig meget til at tilbyde yoga hold og yoga workshops i Dragør fra foråret 2019. Hvis du er interesseret i at få besked om hvornår jeg starter, er du velkommen til at skrive dig op her:

(Du tilmelder dig ikke mit nyhedsbrev, så du får kun besked om mine kommende yogahold i Dragør)