yin-yoga-nidra.jpg

Yin Yoga Nidra forløb

Næste forløb starter d. 4. april 2018 kl. 18-19.30 København S.

For dig som længes efter at komme fra hovedet og ned i kroppen og få adgang til den visdom, der bor i din krop.

På dette forløb sætter vi fokus på at slappe dybt af i krop og sind og åbne op for stagneret energi, både fysisk og mentalt, så du kan blive bedre til at mærke dig selv.

Mange af os går rundt med spændinger i kroppen forårsaget af en presset hverdag, dårlige arbejdsstillinger, eller følelsesmæssig stress. I yin yoga holdes stillingerne lidt længere end i andre former for yoga, for at give kroppen tid til at åbne sig og løsne op. Yin yoga beroliger nervesystemet og øger fleksibilitet og smidighed i kroppen.

Med blide yin stræk kan du opløse stagnation og spændinger i bindvævet og holde led og sener stærke og smidige, fx kan stress og spændinger skabe en følelse af ’fastlåsthed’ og blokere din energi. Ved at arbejde med at åbne kroppen med blide yin stræk, så livsenergien chi igen kan flyde frit, kan du opleve følelsen af lethed og healing både fysisk og mentalt. Vi kommer til at arbejde os igennem forskellige fokusområder i kroppen, fx skuldre, hofter osv.

Vi afslutter hver gang med yoga nidra, som er en guidet, dyb afspænding, også kaldet 'yogiens søvn', og består bl.a. af kropsscanning, fokus på åndedrættet og visualiseringer. Man siger, at 30 min. yoga nidra giver det samme som 4 timers søvn! Udover ro og afspænding og mere energi kan du også få adgang til dybere lag af din underbevidsthed, og du vil opleve både mental ro og større klarhed.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på email: anne@amame.dk

DATOER:
4/4, 11/4, 18/4, 25/4, 2/5 - alle gange fra kl. 18-19.30

STED:
Sattva Yoga, Vermlandsgade 75, 1. sal, 2300 København S (5 min. gang fra Lergravsparken metro)

PRIS: 600 Dkr for alle 5 gange.
Din plads er bekræftet, når du har betalt. Bliver du forhindret i at deltage, kan du overdrage din plads til en anden.