Yoga mod stress workshop

Giv slip på stress og spændinger og lær nogle 'anti-stress' redskaber, du kan bruge i hverdagen. Når du giver dig selv ro og stilhed og lærer at lytte til din krop, kan du forebygge meget stress og finde større ro og overskud i hverdagen.

Søndag d. 27. august 2017 kl. 11-12 på Copenhagen Yoga Festival.

Lørdag d. 7. oktober 2017 hos Yogaspiren, Ansager.

Lørdag d. 4. november 2017 hos YamYam Yoga, Køge.

Læs mere her


Sanseligt nærvær

En workshop med fokus på nærvær. Sæt din travle hverdag på pause et øjeblik og dyk ned i blide, bløde yogabevægelser, der hjælper dig med at komme fra hovedet og ned i kroppen. Gennem din krop og dine sanser kan du åbne for nærværet og åbne døren til nuet. Det er i nuet at livet sker.

Søndag d. 19. november 2017 hos Titali Yoga, Randers.

Læs mere her

Jeg deltog sidste år i Yoga mod stress, og mit udgangspunkt var, at finde ro i en krop, som var småstresset og urolig. At komme til undervisningen var skønt – Anne har en fantastisk tilgang til deltagerne. Hun er nærværende og omsorgsfuld. Jeg har lyttet til mange visualiseringer og meditations-lydfiler, men Anne´s stemme er engleblid og sender mig altid ind i en meget afslappende væren. Jeg fandt en ro og jeg gav slip på det som alligevel var uden for min kontrol. Jeg kan til enhver tid anbefale Anne, og ved, at det ikke bliver sidste gang jeg er hos hende.
— Anja Damgaard Lind
Anne formåede at få mig til at slippe min mentale stress og være i nuet. Hendes meditative stemme og kyndige yoga gennemgang fik mig til at finde en indre ro der har været væk alt for længe. Jeg gik derfra med fornyet energi og en tydelig bedre balance i kroppen end da jeg kom.
— Carina Østergaard