Mindre stress, mere RO

Velkommen til et 10 ugers onlineforløb, der giver dig overskud, nærvær, flow og indre ro tilbage i dit liv ♥


Kunne du tænke dig at:

 • lære teknikker, der får dig til at droppe negative tanker og bekymringer?

 • sove godt – og nok – så du får mere energi og overskud?

 • arbejde med dit mindset, så dine tanker ikke løber om hjørner med dig?

 • finde dyb indre ro, så du bliver i stand til at undgå stress?

 • at kunne mærke dig selv, din krop og dine behov?

 • få prioriteret meget mere 'mig tid' og fylde dig selv op først

Måske ser din virkelighed lige nu mere sådan ud:

Måske går du rundt med en følelse af, at du konstant er flad, træt og uden energi – fordi du mærker en uro i kroppen, så du ikke kan falde til ro og sove godt om natten.

Måske får du aldrig rigtig fred for tankemylderet i dit hoved, du tænker negative tanker og bliver trukket ned i en spiral af ’katastrofetanker’. Tankemylderet dræner dig for energi og samtidigt bliver du irriteret over at du ikke ’bare’ bryder dit mønster og sætter dig ned og mediterer!

Det kan være, du har det som om at tingene er blevet for store og hverdagen så hektisk, at du ikke kan overskue det hele.

Måske har du følelsen af ikke at være dig selv, som om du bare er en tilskuer til dit eget liv, som drøner forbi for øjnene af dig. Du har mistet kontakten til din krop og kan ikke længere mærke dine egne behov.

Måske tænker du… hvis jeg bare kunne ligge og tænke, læse og slappe af en uge, uden pres, uden forventninger.

Måske har du i alt for lang tid sagt ja til alt for meget og til alle andre – men glemt at sige ja til dig selv?

 

Der har jeg også været. Og der er hjælp at hente lige her!

anne-goncalves-yoga.jpg

For 10 år siden oplevede jeg et stressknæk, som langsomt kom snigende i en hverdag, der gik hurtigere og hurtigere. Jeg oplevede at have kroniske mavesmerter i et helt år og tage 10 kilo på – uden at kunne finde ud af, hvad der var galt. Jeg var ved at blive vanvittig over tankemylderet i mit hoved, som jeg ikke kunne få fred for. Jeg oplevede at være konstant træt og udmattet, selvom jeg sov rigeligt, lavede yoga og mediterede. Til sidst sagde min krop fra. Og jeg satte mig for at finde de bedste redskaber til at komme ovenpå igen.

Siden dengang har mit livs vigtigste opgave været at finde dyb indre ro – og bevare den. For når jeg har indre ro, har jeg overskud til at leve livet fuldt ud, til at være den bedste mor, den bedste kæreste, den bedste søster og veninde – og ikke mindst, den bedste for mig selv.

Jeg har fundet nogle effektive redskaber, bl.a. fra yogaens verden, som jeg bruger dagligt, for at passe godt på min indre RO. Dem vil jeg dele med dig i dette forløb ♥

Mindre stress, mere RO, overskud og flow

RO er et online forløb, der strækker sig over 10 uger og som giver dig de bedste redskaber til at finde indre ro – og bevare den.

Min egen personlige erfaring + over 7 års arbejde med klienter og en bred vifte af uddannelser indenfor yoga, mindfulness og stresshåndtering ligger til grund for dette forløb, hvor jeg har samlet alt, du behøver at lære, for at finde dyb indre ro – så du kan leve livet fuldt ud med overskud, nærvær og nydelse ♥


”TAK, for er super godt forløb. Da jeg påbegyndte dette forløb, havde jeg i forvejen kendskab til forskellige elementer fra yogaens verden… men havde dog svært ved at finde ud af, hvad jeg skulle gribe i og i hvilken rækkefølge, for der findes jo så uendelig mange gode redskaber. Forløbet har bl.a. været med til at give mig mere ny viden og give mig overblik ift. hvad jeg skal arbejde med for at blive hel igen.” – Mette Warming


Online forløbet RO indeholder:

Modul 1: Sov godt med yogiens søvn: I den første uge er der fokus på afslapning og søvn. Med en god nats søvn lægger du fundamentet for at du fungerer godt, undgår stress og kan finde ro. Du får en lydfil med en guidet yoga nidra meditation, også kaldet ’yogiens søvn’, som guider dig ind i en dyb meditativ tilstand og er særlig god til at hjælpe dig med at falde til ro og falde i søvn. Og du får viden om de mest effektive råd til at få en god nats søvn. Du får også yogi'ens bedste værktøj til at foretage de ændringer du har brug for, for at finde og bevare RO i dit liv.

Modul 2: Tag en dyb indånding: Åndedrættet er en fantastisk genvej til at komme til stede i nuet og skabe kontakt til kroppen. Mange af os trækker vejret overfladisk og får ikke det fulde udbytte af åndedrættet. På dette modul lærer du pranayama – åndedrætsteknikker, som yogi’er har brugt i tusindvis af år og som nu også er blevet videnskabeligt testet. De er fantastiske til at berolige nervesystemet og skabe ro og balance i krop og sind.

Modul 3: Kroppen – din klogeste guide: I denne uge skal du mærke din krop. Kroppen er din klogeste guide, som fortæller dig alt, hvad du har behov for at vide, men mange af os har svært ved at mærke efter. Vi er mere trænede i at bruge ’øverste etage’ og tror, vi skal tænke os ud af alt. I denne uge lærer du redskaber fra det gamle Indiske holistiske sundhedssystem Ayurveda, ofte kaldet 'yogaens søster', som hjælper dig med at forstå din kropstype bedre. Og du får en video med blide, beroligende yoga øvelser, som guider dig ned i kroppen, styrker din kropsbevidsthed og beroliger dit nervesystem. Alle kan være med – også hvis du er ny til yoga.

Modul 4: Mindset & nye vaner: I denne uge skal vi kigge på dit mindset og hvordan du kan arbejde med at ændre dine tankemønstre og indkodede (dårlige) vaner. Vores tanker løber tit om hjørner med os, men ved at træne sindet og arbejde med dit mindset, har du mulighed for at foretage ændringer i dit liv. Du lærer også at prioritere din tid, så du aldrig mere hører dig selv sige ‘Jeg har ikke tid nok’, og du får redskaber til at skabe struktur og overblik i din hverdag. Dette er både for dig, der elsker meget struktur og til dig, der foretrækker mere fleksibilitet. For selvom du har det bedst med meget frihed, kan du få glæde af struktur alligevel, uden at føle dig hæmmet.

Modul 5: Skab plads til RO: Så er det tid til at rydde op. Rod skaber uro, ubalance og dræner dig for energi. Derfor kigger vi i dette modul på hvilke områder, du med fordel kan rydde op i – både fysisk, mentalt og i dine relationer. Du rydder op på både indre og ydre plan. Når du har fået ryddet ud og ryddet op, og skilt dig af med alt det, der ikke længere tjener dig, skaber du mere overskud og overblik og mere plads til at lukke RO ind i alle områder af dit liv.

Modul 6: Tid til pause: I denne uge får du tid til at tage en pause, tid til at kigge tilbage på de foregående moduler og lade al den nye viden bundfælde sig lidt. Du får mulighed for at vende tilbage til de sidste 5 moduler og få indhentet og implementeret din nye viden. Dette er en vigtig del af at skabe mere RO i dit liv – at du også tager dig tid til pauser, til fordybelse og integrering af dine nye rolige vaner.

Modul 7: Mere ro og overskud med mindfulness: Mindfulness hjælper dig med at holde balancen i livet og giver dig redskaber til at blive mere nærværende og til at håndtere tanker og følelser, så de ikke overmander dig. I denne uge lærer du nogle enkle og effektive mindfulness redskaber til at grounde dig selv og komme til stede i nuet, så du bliver i stand til at stå fast med begge ben plantet i jorden, selv når der blæser en orkan omkring dig. Vi går i dybden med især 2 vigtige mindfulness principper og du får en lydfil med guidet mindfulness meditation.

Modul 8: Fokus på kærligheden: Må man godt sætte sig selv først? JA! Det er faktisk forudsætningen for at du kan være den bedste udgave af dig selv – både for din egen skyld og for at du kan være mest muligt for dine nærmeste og dine medmennesker. Når du skruer op for din selvkærlighed vil du også øge din indre styrke og glæde og mindske stress. Når du elsker dig selv, og ved, at du her i dig selv altid kan finde støtte og omsorg, giver det ganske enkelt mere RO på. I denne uge har vi fokus på kærlighed – først og fremmest til dig selv. Det træner vi med Metta Bhavana – kærlig venlighedsmeditation.

Modul 9: Alt er energi: Alt i universet er energi – og i dette modul kigger vi på hvad energi er og hvordan du forvalter din energi. Har du såkaldte ’energislugere’ i dit liv, der dræner og stresser dig? Og hvordan kan du skrue op for den positive energi, der giver dig RO. Du lærer også om ’chi’, livsenergien, og får video med yin yoga, som er med til at åbne for blokeringer og skabe mere flow af chi i din krop.

Modul 10: Lev efter din essens: I det sidste modul tjekker du ind i din essens. Du skal vi kigge på dine værdier og drømme. Måske er du kommet langt væk fra dine værdier og drømme og har glemt at mærke efter, hvad dine behov er? Hvis du ikke lever i overensstemmelse med dine værdier og drømme, vil du højst sandsynligt mærke det som indre uro, som om noget ikke helt falder i hak. I dette modul finder du ud af, hvad der skaber værdi og er vigtigt for dig, både privat og i arbejdslivet. Du får bl.a. et bonus interview om, hvordan du ved at finde din retning i arbejdslivet, kan lukke mere ro ind i dit liv. Du bliver guidet igennem øvelser, som hjælper dig til at finde ind til din essens og til de følelser, der er de vigtigste for dig i dit liv, så du kan leve livet i overensstemmelse med din essens og træffe beslutninger fra dit hjerte.

 

På dette online kursus arbejder vi holistisk med

KROP, SIND OG SJÆL

for det er den bedste måde at foretage varige ændringer i dit liv ♥

RO mockup.jpg

Alt dette er inkluderet i online forløbet:

 • Videoer til hvert modul med en introduktion til ugens tema

 • Ugentlige inspirationsmails, der holder dig i hånden og holder dig motiveret

 • Lydfiler med guidede meditationer, som du kan downloade og lytte til, når du har brug for det.

 • Yogavideoer, med både blide yoga flows og yin yoga, som skaber ro i kroppen og giver dig bedre kropsbevidsthed. Alle kan være med, også hvis du er ny til yoga

 • Arbejdsark med opgaver, som du kan gemme og printe ud

 • Skønne bonus videoer og lydfiler, om bl.a. qi gong og akupressur

 • Fri adgang til materialet for altid!

 • 100% tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage. Hvis du ikke føler, at forløbet har givet dig ro, så giver jeg gerne pengene tilbage. Læs mere om tilfredshedsgarantien længere nede på siden.

Din investering i RO

Onlineforløbet RO koster 2.995 Kr. inkl. adgang til materialet for altid.


"Det er en virkelig stor glæde for mig at have været med i dette forløb. Det virker ind på alle fronter - arbejde, det private og helt personligt selvfølgelig.

Redskaberne har givet mig det boost, der skulle til, for at sætte gang i hvad jeg egentlig mener og hvilke værdier, jeg egentlig har. Særligt har jeg haft glæde af alle meditationerne. Yoga nidraen er helt fantastisk og åndedrætsøvelsen er jeg er blevet rigtig godt dus med.

Jeg er meget begejstret for alle de dejlige redskaber, jeg har fået. Jeg kan sige dig, jeg smiler over at det rent faktisk virker. Jeg har egentlig ikke tvivlet på at det skulle virke, men det er en fornøjelse at mærke at det virker!"

– Inge Sørensen


Ud over alt dette får du også adgang til disse skønne bonusser:

★ Video og pdf-hæfte fra holistisk energiterapeut Katrine Birk, hvor hun viser dig de mest effektive akupressur punkter til at skabe ro i krop og sind.

★ Lydfiler fra søvnekspert Helle Bentzen, med vigtig info omkring søvn og hvordan du skaber de bedste vilkår for en god nats søvn.

★ To videoer med Qi Gong master Vibeke Fralling, der viser der nogle enkle, men super effektive måder til at få stressen ud af kroppen og genskabe ro.

★ Bonus interview med sexolog og parterapeut Maj Wismann, hvor hun fortæller om, hvordan stress kan gå ud over din sexlyst – og hvad du kan gøre ved det.

★ Bonus interview med rådgiver og coach Maj Bjerre om vigtigheden i, at finde frem til det, som skaber værdi og giver mening for dig, og hvordan du ved at finde din retning i arbejdslivet, kan lukke mere ro ind i dit liv.

★ E-bog lavet i samarbejde med biopat, der fortæller om hvilke fødevarer og kosttilskud, der virker beroligende for nervesystemet.

★ Lydhealings meditation med lydhealer Lykke Emilie, der skaber ro og balance på celleplan.

 

Det fik Alice ud af at deltage på mit online forløb:

Alic-cirkel.jpg

Jeg fandt ud af at det faktisk ER muligt at finde ro og slappe af, når man, som jeg, har et ofte meget travlt og stressende job, og samtidig var i årelang fertilitetsbehandling – også en stressende affære.

Det er fantastisk afslappende at blive guidet på nænsom vis af din behagelige stemme. Jeg brugte oftest meditationerne om aftenen, synes de hjalp mig til at få clearet hovedet inden natten, og det hjalp mig at have det som et fast ritual.

Det var dejligt at kunne følge forløbet, når det passede mig, jeg havde skiftende arbejdstider, men det var slet ikke et problem. Det var også rart, at jeg kunne fortsætte med at lave alle øvelser og meditationer mv efter endt forløb, ja jeg laver stadig noget af det i dag. Det, at det er online, gør at man nemmere lige får lavet lidt, det kan være svært at komme afsted på fx et yogahold.

Jeg sover bedre og ser mere optimistisk på det hele. Mit hoved var hele tiden fyldt med tanker om arbejdet og projekt baby, og din yoga, yoga nidra og meditationerne gav mig et pusterum, så min travle hjerne kunne slappe lidt af og være bedre til at sige pyt.

Ja, måske var det med til at gøre mig gravid og få en baby? Jeg startede på online forløbet to uger inden jeg fik sat æg op, og det kan jo sagtens have været med til at jeg fik mere ro på systemet og fokus væk fra job og behandling. Så mange tak for det, Anne!

– Alice

 

Sådan foregår online forløbet

Alt materiale ligger online. Det betyder at du får adgang til en online platform, hvor du altid kan logge ind (fx via din computer, iPad eller smartphone) og finde materialet.

Hver uge får du tilsendt en email med ugens modul. Så har du god tid til at fordybe dig i materialet i dit eget tempo.

Til hvert modul får du en kort video med introduktion til materialet, som du kan se/høre på din computer, telefon eller iPad.

Materialet er en blanding af videoer, lydfiler og arbejdsark, som du kan downloade og lytte til, når du har brug for det og pdf’er med opgaver, du kan printe ud og gemme.

Hvad er fordelen ved at det hele er online?

 • Du kan tilgå modulerne hvor og hvornår det passer dig.

 • Du slipper for at skulle være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt.

 • Du kan tage det hele i dit helt eget tempo og kan altid gentage det, du har brug for.

 • Du har adgang til forløbet for evigt og kan se videoerne og lytte til lydfilerne så meget du vil.

 • Det er meget billigere for dig end et live kursus eller et individuelt forløb.

Forløbet er for dig som:

 • er klar til at skifte stress ud med RO

 • har mistet kontakten til dig selv og ikke længere kan mærke, hvad du vil eller har brug for

 • føler at tankemylderet tit tager over og styrer dit liv

 • er villig til at arbejde med dig selv og er klar til forandring

 • er klar til at prioritere dig selv højere

Forløbet er IKKE for dig som:

 • lige er blevet sygemeldt med stress (hvis du er sygemeldt og interesseret i at deltage, så skriv til mig på anne@amame.dk, så vi kan finde ud af, om forløbet er det rette for dig)

 • ikke er klar til at gøre en indsats for selv at skabe forandringer og dermed mere RO i dit liv

* OBS: Når du køber adgang til kurset er materialet kun til privat personlig brug og må ikke deles med andre, heller ikke kopieres eller bruges til fx undervisning.

 

Det fik Michelle ud af at deltage på mit online forløb:

Michelle.jpg

Dit online-forløb blev kickstarten til en længere indre rejse for mig. Selvom jeg ikke har mødt dig in persona, har dit ansigt, din stemme, og ikke mindst din vejledning betydet meget. Hele forløbet har givet mig mange aha oplevelser og indsigter.

Det bedste ved forløbet er, at jeg har lært, hvad der skal til for at få en god nats søvn. For mig har det, at få en god nats søvn, været fundamentet for at kunne arbejde med de andre opgaver. Det giver mig energi og overskud til at være noget for mig selv, for min familie og mit arbejde.

Yogaøvelserne hjælper mig så meget, de giver mig fokus og så tænker jeg ikke på alt muligt andet. Jeg har helt sluppet mit tankemylder. Mine prioriteringer er også forandret, så nu sætter jeg mig selv først, for hvis jeg ikke tager mig af mig selv, har jeg ikke noget at give til andre.

Det at forløbet er online og jeg kunne arbejde med modulerne, når det passede mig, det virkede rigtig godt for mig. Jeg havde ikke kunne få det til at fungere, hvis jeg skulle have været ude af døren og møde op et bestemt sted en gang om ugen.

På et tidspunkt skrev du, at man skal huske, at klappe sig selv på skulderen – og det håber jeg dælme også at du gør, for hvis det ikke havde været for dig, så havde jeg jo ikke haft dette forløb – og du har gjort en forskel, så tak for det.

– Michelle

Men… kan jeg virkelig finde RO med et online forløb?

Ja, du kan! Hvis du er klar til at foretage de ændringer, der skal til, for at du får mere RO, glæde, lethed og flow i dit liv, så får du her alle redskaberne til det!

Måske synes du ikke at du har tid til ro? Det kan være svært at prioritere tid til sig selv og de ting vi ved, vil være gode for os. Som yoga. Eller meditation. Eller bare sidde et øjeblik og mærke RO.

Dette forløb er ikke noget quick-fix. Og ro er heller ikke bare noget, der pludseligt en dag kommer dumpende ned i din turban. Til gengæld kan det sagtens trænes og indøves og holdes ved lige, så du med denne indre ro som din faste ’buddy’ kan gå igennem livet med mere nærvær og nydelse ♥


”Alt i alt har det været fantastisk… Jeg har fundet ud af, at ved at bruge de forskellige øvelser bla. vejrtrækningsøvelser og yoga nidra, kan jeg finde en ro, der til tider virker umulig og at jeg faktisk mærker mig selv ret godt. Jeg skal bare give mig selv plads til at mærke og finde ro.” – Anne Ryberg


Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Jo, den er go’ nok. For jeg ønsker kun tilfredse kunder. Og jeg ved at disse redskaber VIRKER – hvis du vel og mærke bruger dem. Hvis du aktivt gennemgår og arbejder med alle de øvelser og teknikker, jeg giver dig, så VIL du opnå positive resultater. Derfor giver jeg dig gerne dine penge igen op til 30 dage efter udgivelse af sidste modul, hvis du slet ikke har oplevet væsentligt mere RO i dit liv, når du har gennemgået hele forløbet.

For at benytte dig af tilfredshedsgarantien, skal du have gennemgået alle moduler, udfyldt alle arbejdsark og arbejdet med alle de øvelser og redskaber, du får.

Jeg tilbyder altså ikke penge tilbage, hvis du fortryder dit køb inden forløbet er gennemført (dette gælder også ved ratebetaling), men jeg tilbyder dig 100% tilbagebetalingsgaranti, hvis du ikke oplever væsentligt mere RO i dit liv, efter du har gennemgået alt materialet.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er fordelen ved at det hele forgår online?

Fordelen er, at du kan sidde derhjemme i trygge rammer og arbejde med modulerne i dit helt eget tempo og når du har tid. Det er også langt billigere og du kan være med uanset hvor i landet (eller udlandet!) du befinder dig. For mange føles det trygt og roligt at sidde hjemme og heller ikke skulle bruge tid på transport.

Jeg har aldrig prøvet meditation før, kan jeg godt være med?

Det kan du sagtens! Det er enkle meditationsøvelser og jeg har mange års erfaring med at guide på en nem forståelig måde, så alle kan være med.

Jeg har aldrig lavet yoga og føler mig stiv som et bræt, er det så noget for mig?

Ja! Yoga handler ikke om at være smidig og alle kan være med til de afslappende og beroligende øvelser, jeg har udvalgt til forløbet.

Er du i tvivl om, om forløbet er noget for dig? Så send mig en mail på anne@amame.dk og stil mig de spørgsmål, du måtte have.

Ophavsret
Alle online produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, produceret og distribueret af Anne Goncalves. Du kan gøre brug af online produkterne til personligt brug, dvs. du må se og høre dem privat, udskrive og gemme de udleverede pdf’er og downloade lydfiler, men du må ikke – hverken gratis eller mod betaling – dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive Anne Goncalves online produkter.