Yoga i Dragør

 

Kom med til yoga i Dragør - starter foråret 2019

Fra foråret 2019 tilbyder jeg yoga hold i Dragør. Det bliver yoga, som alle kan være med til, både begyndere og øvede. Jeg har specialiseret mig i yin yoga og yoga nidra og det bliver hovedsagligt disse yoga hold, jeg kommer til at undervise i Dragør.

Yin yoga i Dragør

Yin yoga er en stille, meditativ form for yoga, hvor yogastillingerne typisk holdes i 3-5 minutter, med blide bevægelser. Jeg underviser i ‘Embodied yin yoga’ i Dragør, en mindful praksis, hvor du får mulighed for at vende opmærksomheden indad og finde dyb ro og hvile. Læs mere om yin yoga her.

Yoga nidra i Dragør

Fra foråret 2019 tilbyder jeg også Yoga nidra i Dragør. Yoga nidra beskrives ofte som ‘yoga søvn’, det er en dyb meditation, som indeholder bl.a. kropscanning og visualisering. 30 min. yoga nidra har vist sig at have samme effekt som 4 timers søvn. Læs mere om yoga nidra her.

Få besked om yoga i Dragør

Jeg glæder mig rigtig meget til at tilbyde yoga hold og yoga workshops i Dragør fra foråret 2019. Hvis du er interesseret i at få besked om hvornår jeg starter, er du velkommen til at skrive dig op her: