sankalpa-web.jpg

UDSOLGT: Sankalpa / København / 6. januar

HVORDAN SKAL DIT 2019 SE UD? Eller måske mere vigtigt – hvordan skal det FØLES? På denne workshop sætter vi fokus på DIG og dine ønsker og drømme for det nye år. Med soft flow yoga, yin yoga og pranayama bevæger vi os ned i kroppen, så du kan MÆRKE dit eget flow og hvor, det tager dig hen. Du vil blive guidet ind i meditationer og få spørgsmål til refleksion, så du kan blive klar over hvilke følelser, der er essentielle for dig at have i dit liv. Og du kommer til at arbejde med din SANKALPA – en intention, en sætning, som kan hjælpe dig med at foretage ændringer i dit liv. Søndag d. 6. januar kl. 10-13. Soul Fitness, Skindergade 26, København K.


anne-goncalves-yoga.jpg

UDSOLGT: Yin Yoga Nidra / Randers / 26. januar 2019

Ro, healing og mere flow til krop, sind og sjæl. På denne workshop vil du opleve 'embodied yin' og arbejde med din forbindelse ml. krop, sind og sjæl med somatisk meditation og plads til bløde bevægelser i stillingerne... Få åbnet op for stagneret energi, både fysisk, mentalt og emotionelt, så du får en følelse af ro, frihed og flow. Sammen med yoga nidra giver det dig en helt unik oplevelse og mulighed for at slappe af på dybt plan. Lørdag d. 26. januar 2019, kl. 10:30 - 13:00.


yoga-mod-stress-uddannelse.jpg

UDSOLGT: Yoga mod stress uddannelsen / København / febr-marts 2019

En uddannelse for dig, der ønsker at hjælpe andre med blive stressen kvit med de bedste redskaber fra yogaens verden. Yoga er en anerkendt og veldokumenteret metode i behandling og forebyggelse af stress. På denne uddannelse for du grundigt indblik i de forskellige stresstyper, med udgangspunkt i Ayurveda, samt lærer pranayama, yogaøvelser og yoga nidra til at reducere stress.


slowsoftstill.jpg

Slow · Soft · Still / København / 17. marts 2019

En tre timers workshop med soft flow yoga, hvor bløde, dansende bevægelser kombineres med åndedrættet, stille, bløde yin stræk, hvor vi arbejder med bindevævet og energibanerne i kroppen. Vi runder workshoppen af med guidet meditation, hvor du får skabt kontakt indad til så du kan opleve ro i sind og sjæl. Alle er velkomne, uanset erfaring med yoga. Søndag d. 17. marts 2019 kl. 10-13 hos Be Moved, Suomisvej 2, Frederiksberg.


dreamscapes.jpg

Dreamscapes · Yin & live musik / Skanderborg / 13. april 2019

I ”Dreamscapes – Yin Yoga & Live Musik” blander yogalærer Anne Goncalves og musiker Julie Ben Semmane
den blide, meditative yin yoga med smukke toner fra syngeskåle og intuitiv sang til et drømmelandskab, hvor du kan gå på opdagelse i dit indre. Både yogaen og lyd og musik kan være en genvej til ens inderste. Herinde i dig kan du finde et sted at lande blødt midt i hverdagens travlhed. Livemusikken giver en helt ny dimension til yogaen og yogaen giver en helt ny dimension til livemusikken. En helt unik oplevelse! Lørdag d. 13. april kl. 14-16, Audonicon, Skanderborg.