yin-yoga-uddannelse.jpg

FULDT BOOKET: Yin yoga uddannelsen / København / sept-nov 2019

En uddannelse for dig, der ønsker at fordybe dig i yin yogaens stille univers for at uddybe din egen praksis – og det er for dig, der måske allerede er uddannet yogalærer og ønsker at undervise i yin. Du kommer til at lære en ‘embodied yin’ tilgang, hvor vi arbejder med forbindelsen ml. krop, sind og sjæl med somatisk meditation og plads til bløde bevægelser i stillingerne. Du vil lære om bl.a. kinesisk medicin, meridianer, kroppens energibaner, nervesystemet, anatomi og fascia, kroppens største sanseorgan.


yoga-mod-stress-uddannelse.jpg

FULDT BOOKET: Yoga mod stress uddannelsen / Jylland / nov 2019

En uddannelse for dig, der ønsker at hjælpe andre med blive stressen kvit med de bedste redskaber fra yogaens verden. Yoga er en anerkendt og veldokumenteret metode i behandling og forebyggelse af stress. På denne uddannelse for du grundigt indblik i de forskellige stresstyper, med udgangspunkt i Ayurveda, samt lærer pranayama, yogaøvelser og yoga nidra til at reducere stress. Foregår hos Yogaspiren, Ansager.


yoga-mod-stress-uddannelse.jpg

Yoga mod stress uddannelsen / København / jan-marts 2020

En uddannelse for dig, der ønsker at hjælpe andre med blive stressen kvit med de bedste redskaber fra yogaens verden. Yoga er en anerkendt og veldokumenteret metode i behandling og forebyggelse af stress. På denne uddannelse for du grundigt indblik i de forskellige stresstyper, med udgangspunkt i Ayurveda, samt lærer pranayama, yogaøvelser og yoga nidra til at reducere stress. Foregår i København.