Ønsker du et liv med mere RO?

Kender du det? Din hverdag går stærkere end et Formula 1 ræs og før du kan nå at blinke, er endnu en dag gået! Børnene vokser for hurtigt, arbejdet stjæler alt for meget af din kostbare tid og kontakten til dig selv og din krop føles som en by i Rusland?

Måske oplever du ofte at sove dårligt, fordi tankerne holder en larmende fest i dit hoved? Eller det kan være at du oplever en uro i kroppen, og spændinger der ikke vil gå væk, selvom du virkelig synes at du prøver at slappe af?

Gør som over 3000 andre og modtag min guide til indre ro

Når du tilmelder dig mine inspirationsmails, får du nogle gode og effektive redskaber, så du kan skrue op for hverdagsroen og få en dagligdag med overskud, nærvær og nydelse.

Du får bl.a. skønne og effektive yoga- mindfulness- og åndedrætsøvelser, der afstresser og beroliger.

Og så får du også min meget populære lydfil med en 15-minutters guidet meditation, som bringer dig fra tankemylder og uro i kroppen til indre ro, overskud og lethed.

Her er hvad andre siger om den guidede meditation:

'Anne´s stemme er engleblid og sender mig altid ind i en meget afslappende væren' – Anja
'Anne har en fantastisk rolig og behagelig stemme' – Christina
'Du har bare sådan en dejlig og beroligende stemme' – Susannah

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og kom i gang med det samme. Herefter modtager du løbende nyheder om bl.a. yoga og mindfulness retreats, workshops, og masser af tips til hvordan du får mere ro ind i din hverdag. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.