1:1 sessioner

En session med fokus på dig. Jeg tror på, at vi har alle svarene inde i os selv. Men nogle gange støjer livet så meget, at vi ikke kan høre vores egen indre stemme. Derfor kan det være en stor hjælp, at have en med på sidelinien til at guide dig.

Der ligger en enorm power i at finde ro. Det kan transformere dig til at skrue op for livet og skrue ned for stressen. Få mere tillid, mere flow, mere handlekraft. Så du med denne indre styrke kan skabe det liv, du drømmer om.

Jeg bruger værktøjer fra yoga & ayurveda, så du kan få en personlig tilpasset guide til at finde ro. Når der er ro til at mærke dig selv, så kan du lade dig blive guidet af din intuition, din egen indre stemme, og få modet og styrken til at træffe de beslutninger og gå efter de mål, der bunder dybt i dit hjerte.

Jeg kan hjælpe dig, hvis du er stressramt, eller bare gerne vil lære nogle redskaber til at få mere ro i dit liv. Du kan også booke en session med fokus på yoga, på at lære mindfulness, eller åndedrætsteknikker. Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere, så finder vi den bedste løsning til dig.

1:1 sessioner foregår over telefon eller skype.

Din investering:

1.250 Kr. for 1 session á 60 min. varighed.

4.990 Kr. for 5 sessioner á 60 min. varighed.

Book din tid ved at kontakte mig på anne@amame.dk

 
anne-goncalves-yoga.jpg

Om Anne: Anne er yoga & mindfulnesslærer, certificeret stresscoach og forfatter til bogen Yoga mod stress. Oprindeligt uddannet grafisk designer, men efter en periode med kronisk stress uddannede hun sig indenfor yoga, mindfulness og stressbehandling og arbejder nu fuldtid med at hjælpe andre til at finde indre RO.