Få det meste ud af din TID – interview med Maj Wismann

En af mine mentorer og inspirationskilder er sexolog og onlinebiz ekspert Maj Wismann. Jeg ved, hun er en super produktiv dame, der både formår at holde gang i flere forretninger, samt have god tid til sin familie. Derfor fik jeg lyst til at stille hende et par spørgsmål om hvordan hun får tid til det hele – og her du får du hendes gode tips til at få mest muligt ud af din tid – med ro på.

Du har jo godt gang i flere forretninger, både Websexolog og Onlinebiz.dk – hvordan tilrettelægger du din tid, så du når det hele uden stress?

Det er et virkelig godt spørgsmål! Og min oplevelse er, at rigtig mange tror, at jeg arbejder 60-70 timer om ugen. Virkeligheden er faktisk, at jeg er nede på mindre tid end før jeg gik på barsel – dvs. max 5 timer om dagen pt i gennemsnit – og i løbet af det kommende år bliver det også mindre.

Det jeg gør og har lært mig selv er, at jeg er benhård i mine prioriteringer!

Det gik hurtigt op for mig som selvstændig i de første ”hårde år”, hvor hårdt og udmattende det faktisk er, for det første ikke at vide, om man ”arbejder på det rigtige”, når man sidder på sin pind, men også hvor udmattende det er ikke at nå det vigtigste!

For mig, gav det en følelse af meningsløshed i min arbejdsdag.

Jeg var i tvivl om, om jeg lavede de rigtige opgaver – og var fortvivlet over, hvor hårdt det var hele tiden at opleve, at jeg ikke nåede det, som jeg i virkeligheden synes var vigtigt.

Derudover var det – qua den slags arbejdsdage – faktisk rigtig svært at holde fri, når jeg havde fri! Af den simple årsag, at jeg jo ikke HAVDE fået gjort det vigtigste! Så fyldte det tankerne og gjorde det svært at holde fri.

maj-wismann.jpg

Det var en cocktail, jeg ikke vil anbefale. På nogen måde. Så jeg sadlede om. Fuldstændig bevidst og benhårdt.

Jeg ville arbejde, når jeg arbejdede og have fri, når jeg havde fri.

Jeg ville have mening i mit arbejde og mening i mit privatliv.

Og ro på!

Så jeg tog en bevidst beslutning om, at nu ville jeg prøve noget andet. Og jeg har ikke fortrudt en eneste gang!

Det betyder, at jeg hver dag har en to-do-liste, med tre vigtige punkter, som jeg når først – F.eks. er dette interview højprioritet, og derfor lagt tidligt på arbejdsdagen.

Min to-do-liste til næste dag, laver jeg, når min arbejdsdag er slut. Så er den lige klar til at gå ombord i, når jeg møder ind på mit kontor dagen efter.

Når jeg ”kun” de tre punkter, som jeg har vurderet er de vigtigste ud fra mine selvdefinerede mål, så har jeg faktisk gjort det, jeg skulle.

At jeg så ofte har 2-3 timer mere at arbejde i, er bare luksus.

Derudover har jeg altid kalkuleret med 30 minutters AdHoc altså ”ind fra sidelinien”-opgaver. F.eks. hvis der er en journalist, der ringer. En klient, der lige har brug for en kort snak på tlf. En kursist, der lige har brug for lidt ekstra opbakning og opmærksomhed.

Har du et særligt godt redskab som har hjulpet dig ift. at være effektiv?

Ja, jeg fokuserer på én opgave af gangen i 15 min af gangen, nogle gange 30 min af gangen.

Jeg bruger min alarm på telefonen og har en bestemt playliste, jeg lytter til, når jeg er i arbejds-mode.

Det er ikke til forhandling.

Det betyder, at jeg faktisk lynhurtigt kommer i arbejdsflow – og så flyver tiden afsted og pludselig er der gået 2 timer. Det er fantastisk.

Mange snakker om, at man ikke kan arbejde før lysten og motivationen er der og før man oplever flow. Man skal ligesom være i humør til at arbejde, før man kan arbejde. Det gjorde mig jo nysgerrig på, hvordan jeg så selv kunne finde det flow frem. Jeg er jo min egen chef, så hvis jeg skulle gå og vente på min motivation, kunne jeg jo vente længe f.eks. i de perioder, hvor et af børnene er urolig om natten!

Havde jeg været fuldtidsansat som skolelærer, gik den indstilling jo heller ikke! Så var jeg sgu´ blevet fyret eller kaldt til en meget alvorlig medarbejdersamtale. Så min opgave blev jo, som min egen gode chef, at finde ud af, hvordan jeg kunne vende det om – og arbejde uden motivation, de dage, hvor den er til at skyde en hvid pind efter – men også, hvordan jeg selv kunne trigge motivationen frem.

Og det har jeg så trænet og kan nu. Det er mega smart og enormt effektivt! Og giver vanvittig gode resultater, hvilket jo netop ER en af grundene til, at mange tror at jeg er sådan en arbejdsliderlig madamme, der aldrig ser mine børn og som arbejder fuldstændig vanvittigt. Haha. 

Jeg er nu fuldstændig uafhængig af min ”dags-tilstand”, fordi jeg ved nøjagtig, hvilke knapper, jeg skal og kan trykke på, for at komme i arbejdsflow, hvor jeg glemmer tid og sted, og hvor humøret bare er i top :-) Det er fedt. Sådan en slags LifeHack på arbejdsområdet.

Det har jeg gjort i årevis, og resultaterne vælter jo ind, hvis jeg må være så ligefrem i sproget. Det er meget priviligeret og skønt og betyder også, at jeg er sindssygt glad for mit arbejde. For det giver jo mega god mening og giver mig mulighed for at hjælpe markant flere mennesker, end hvis jeg ”fjumser” rundt i min forretning og ikke rigtig når andet end at holde røven i vandskorpen :-)

Er der noget du bevidst undgår i din daglige arbejdsdag, fordi du ved det gør dig mindre effektiv eller stresser dig?

Ja. Når jeg er i mine arbejdslommer med alarmen, så tager jeg f.eks. ikke telefonen, tjekker mail mm. Så arbejder jeg de 15 min, og kan ringe tilbage i pauserne imellem mine arbejdsblokke.

Jeg undgår også spildtid så vidt muligt. Jeg vil hellere have tid til at hente børnene endnu tidligere, bage pølsehorn, booke en spontan massage, gå en lang tur, besøge min farmor, gå på cafe, tage en ekstra tur på biblioteket med mine børn osv. end at sidde og spilde tiden på mit kontor og hente børnene sent.

Jeg ved godt, hvad der er vigtigt i livet for mig. Hvad der giver mit liv mening og kvalitet. Hvis der skal være plads til det, så nytter det ikke, at jeg spilder adskillige timer på at lave ingenting i løbet af min arbejdsdag.

Hvor henter du inspiration til at være effektiv og bruge din tid fornuftigt?

Jamen tricket med at starte dagen med de 3 vigtigste ting er fra bogen ”Slug frøen” af Brian Tracy og at arbejde i tidslommer/tidsblokke har jeg altid gjort, selv da jeg var skolelærer og skulle forberede mig, men vil man dykke mere ned i det, kan jeg anbetale metoden Timeblock, som er udviklet af Anders Thue Pedersen.

I forhold til at få styr på mine arbejdsopgaver, så har jeg jo fået skrællet alt det væk, som ikke havde effekt i f.eks. min markedsføring – derfor kan jeg fokusere på det, der virker og på at producere nyt og lave nye klummer, guides, online kurser osv. Det er bl.a. noget af det, jeg lærer mine kursister på mit Online Markedsførings Mentor Forløb.

For at opsummere Majs gode råd til at få det meste ud af din tid, så kommer de her:

  • Maj er benhård i sine prioriteringer, fordi hun ved hvad der giver hendes liv mening og kvalitet.

  • Hver dag har hun en to-do-liste, med tre vigtige punkter, som hun tager først. To-do-listen til næste dag, laver hun, når arbejdsdagen er slut.

  • Hun fokuserer på én opgave af gangen i 15 min., nogle gange 30 min. af gangen og i den tid tager hun ikke telefonen, tjekker mail mm.

Jeg håber, du kan bruge Majs råd og få mest muligt ud af din tid, uanset om det er til arbejdsopgaver eller andet.

Vil du læse mere om Maj kan du finde hende her:

https://websexolog.dk/
https://majwismann.com/
http://majwismann.dk/
https://onlinebiz.dk/