Giv slip – og bliv mere lykkelig

Forleden var jeg til meditation og vores lærer talte om at ‘give slip’. Du har måske tit hørt udtrykket, men egentlig kan det være svært at få helt fat i, hvad det vil sige at ‘give slip’.

Én ting du kan give slip på er forventninger. Forventninger til hvordan dit liv skal forme sig, hvordan andre burde opføre sig, og ikke mindst forventninger til dig selv. Ofte er vores forventninger ikke særlig fair overfor os selv eller andre. Og når ting så ikke går som forventet bliver vi måske kede af det, sårede eller skuffede.

Har du forventninger om, at din krop skal være lige så perfekt som de photoshoppede kvinder i damebladene?
Har du forventninger om, at du skal være lige så successfuld som alle dem der skriver om deres fantastiske liv på Facebook (men undlader at nævne deres nedture)?

Så overvej nøje om dine forventninger i virkeligheden er gode for dig? Jeg synes, man skal forvente det bedste af livet – men også være fleksibel, når tingene ikke går som man havde forventet og så være åben over for de nye muligheder der viser sig istedet. Giv slip på de forventninger som du kan mærke stresser dig.

Vores meditationslærer nævnte dette citat, som jeg elsker!

Hvad kan du give slip på?

Namasté ❤ Anne